De top 10 beste gps tracker kat van 2024

Cynthia
12 Dec 2022

Vergelijking van de 10 beste gps tracker kat

cat-g9d26ebf9a_1920

Ben je voor je huisdier op zoek naar de beste gps tracker kat? De aanschaf van dit product is absoluut aan te raden. Het is simpelweg een verrijking voor het leven van je huisdier, maar mogelijk ook voor jouw leven. Het is hierbij wel belangrijk dat voor je het beste van het beste gaat. Wij adviseren je daarom één van onderstaande 10 gps tracker kat aan.

Met één van deze producten doe je volgens ons de juiste aankoop. Deze gps tracker kat zijn van de juiste kwaliteit, sluiten op onze hoge eisen aan en zijn van de beste merken. Dit betekent dat jij en je huisdier optimaal van de gps tracker kat genieten. Neem onze korte reviews door en schaf het gewenste product direct aan.

Laatste aanpassing: 22 jun. 2023

Inhoudsopgave

Producten vergelijken

De top 10 gps tracker kat

1. Spotter® Huisdier GPS Tracker Kat Zonder Abonnement Activity Tracker Waterdicht katten GPS Nederlands merk

5/5

Met Spotter® houd je je kat altijd in de gaten. Deze katten GPS tracker is gemaakt in Nederland en is daardoor betrouwbaar en kwalitatief goed. Ook is deze tracker waterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je kat nat wordt als hij zich in een waterplas stort. Je kat is dan ook direct te traceren als hij wegloopt of als hij vermist raakt. De Spotter® is ook uitgerust met een activity tracker. Zo kun je zien hoe zijn dag eruit ziet. Zijn het actieve momenten of zeldzame rustmomenten? Ook kun je de afstand zien die je kat aflegt. Zo weet je precies waar hij heen gaat, hoe lang hij weg is en wat hij heeft gedaan. Je kunt deze informatie ook delen met andere kat liefhebbers via je social media. Zo hou je je kleine avonturier in de gaten en kun je veel plezier beleven aan zijn verhalen.

2. Invoxia Huisdier GPS/Activity Tracker Zonder Simkaart Tot 1 Maand Batterijduur Hond Kat Poes Track Trace Volgsysteem

5/5
De GPS Tracker is klein en licht, waardoor uw huisdier er niet door wordt belemmerd. Met deze tracker kunt u binnen een straal van 1,5 kilometer uw huisdier lokaliseren. Bovendien houdt deze tracker, gedurende een maand, alle activiteiten van uw huisdier bij. Deze informatie kunt u gemakkelijk inzien via de bijbehorende app. Deze app bevat ook historische gegevens, waarmee u trends kunt zien en uw huisdier beter kunt begrijpen. De Invoxia Huisdier GPS Tracker is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het een lang leven heeft. Daarnaast is deze tracker waterdicht, waardoor uw huisdier hem ook bij slecht weer kan dragen. Deze tracker heeft geen simkaart nodig om te werken, maar werkt op batterijen die tot wel 1 maand meegaan. Met deze tracker hoeft u zich geen zorgen te maken over het zoekraken van uw huisdier. Zo kunt u gemoedsrust hebben en weet u altijd waar uw huisdier is. De Invoxia Huisdier GPS Tracker is een revolutionaire manier om uw huisdier te volgen en te lokaliseren. Met deze tracker bent u verzekerd van een lang leven en een betrouwbare tracking. Uw huisdier zal zich nooit meer vervelen of verdwalen dankzij deze tracker, waardoor uw huisdier altijd bij u in de buurt blijft.

3. Tractive GPS CAT 4 Kat GPS Tracker Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden Donkerblauw

5/5

De Tractive GPS CAT 4 Kat GPS Tracker Activiteitenmonitor is ideaal voor kattenliefhebbers. Met deze kattentracker kun je altijd en overal weten waar je kat is. Het apparaat is uitgerust met een effectief GPS-systeem en geeft live locatiegegevens. Deze tracker heeft ook een activiteitenmonitor waarmee je de gewoonten van je kat kunt volgen. Je kunt zien hoeveel tijd je kat besteedt aan slapen, spelen en wandelen. De apparaat is ook uitgerust met een geavanceerde bewegingssensor die alle bewegingen van je kat registreert. Deze kattentracker is ook gemakkelijk aan elke kattenhalsband te bevestigen. De Tractive GPS CAT 4 Kat GPS Tracker Activiteitenmonitor is verkrijgbaar in een donkerblauwe kleur en wordt geleverd met een gratis app. Met deze app kun je eenvoudig live locatiegegevens en activiteiten opvolgen. Je kunt ook een abonnement kiezen om je kat te traceren. Je kunt dit abonnement maandelijks opzeggen als je niet meer met deze tracker wilt werken. Met deze tracker kun je de avonturen van je kat volgen en genieten van de vrijheid!

Dit is de top 3 beste gps tracker kat

Heb je al de beste gps tracker kat voor jouw huisdier gevonden? Het is niet voor niets dat bovenstaande 3 producten tot onze top 3 behoren. Deze producten beschikken over de juiste samenstelling, zijn van de beste merken en voldoen aan de eisen van veel ‘baasjes’ van huisdieren. Deze producten kun je dan ook met een gerust hart kopen, maar dit geldt ook voor onderstaande producten. Neem ook onderstaande 7 review op je gemakje even door.

4. Consumerce® Premium AirTag Halsband voor Katten | GPS Tracker Halsband | Kattenhalsband | Kattenband | Kattenbandje |

5/5

De Consumerce® Premium AirTag Kattenhalsband is een stijlvolle, comfortabele en praktische manier om je kat te volgen. De halsband is gemaakt van hoogwaardig, elastisch stof dat je kat optimaal comfort biedt. Dankzij het gebruik van stevige materialen is de kattenhalsband sterk en betrouwbaar. De Consumerce® Premium AirTag Kattenhalsband is eenvoudig in gebruik en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit een klassiek zwart of blauw, maar ook uit een opvallend rood, groen of geel. Deze Halsband is voorzien van een speciale houder voor de Apple AirTag GPS Tracker waardoor jij op jouw iDevice kan meekijken met de locatie van jouw kat! Deze Halsband heeft ook een karabijnhaak waarmee je jouw kat gemakkelijk mee kunt nemen. Met de Consumerce® Premium AirTag Kattenhalsband weet je altijd precies waar je kat is, wat een enorme hoeveelheid rust en zekerheid oplevert. Deze Halsband is ideaal voor elke kat, of je nu zorgen maakt om de veiligheid van je huisdier of gewoon je kat wilt volgen. Geniet van de voordelen van deze moderne en veilige Kattenhalsband en laat je kat nooit meer alleen.

5. Weenect CATS² GPS Tracker voor katten

5/5

Weenect Cats 2 is een kleine, licht en waterdichte GPS tracker. Het kan worden geplaatst op de halsband van uw kat, en heeft een batterijduur van 1 jaar. Het is een ideale oplossing voor diegenen die hun kat willen beschermen tegen verdwalen of verlies. U krijgt dagelijks een rapport met de locatiegeschiedenis van uw kat waarmee u de gewoonten en gedragingen van uw dier kunt volgen. Met Weenect Cats 2 kunt u ook een geofence instellen, waarmee u een virtuele grens kunt instellen waarbinnen uw kat mag bewegen. Als uw kat deze grens overschrijdt, wordt u meteen op de hoogte gebracht met een melding. Zo blijft u altijd op de hoogte van de locatie van uw huisdier. Weenect Cats 2 biedt een uitstekende prestatie in locatietechnologie. Het heeft een hoge precisie en betrouwbaarheid, en biedt een snelle respons bij het volgen van de bewegingen van uw kat. Met deze GPS tracker kat kunt u altijd de locatie van uw huisdier volgen, waar ze ook is. U kunt er zeker van zijn dat uw kat veilig is op zijn hele territorium.

6. GPS Tracker Kat TK911 met halsband Waterdicht IP66 500mAh Realtime tracking Meerdere alarmmodi Gratis APP/PC-platform

5/5

Deze GPS-tracker voor katten TK911 is waterdicht IP66 en heeft een 500mAh batterij. Het heeft meerdere alarmmodi, zoals laag voltagealarm, uitgebreid bereikalarm en krachtig terugvindalarm. De app of het pc-platform biedt realtime tracking, de locatiegeschiedenis en de meest recente locatiegegevens van uw kat, waardoor u gerust kunt zijn dat uw kat veilig is. Bovendien maakt deze GPS-tracker gebruik van de nieuwste bluetooth- en GPS-technologieën, waardoor het een betrouwbare en efficiënte oplossing biedt voor het bijhouden van uw kat. Het kan een nauwkeurigheid tot binnen 10 meter bereiken. Met de GPS-tracker kunt u de bewegingen van uw kat in de gaten houden en ervoor zorgen dat hij veilig blijft.

7. Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier IP67 Waterdicht

5/5

Met IP67-certificering is de Nuvance GPS-tracker waterdicht, waardoor het ook geschikt is voor het buitenleven. De tracker is eenvoudig te bevestigen aan de halsband van jouw huisdier en wordt geleverd met een gratis app voor je smartphone, waarmee je de locatie van je huisdier kunt volgen. Ook krijg je real-time meldingen als je huisdier te ver van je af gaat. De tracker is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor hij bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het is ook energie-efficiënt, waardoor de batterij langer meegaat. Met de Nuvance-tracker kun je gemakkelijk jouw huisdier lokaliseren en op de hoogte houden van al zijn avonturen. Daarnaast biedt het je de mogelijkheid om je huisdier te beschermen tegen mogelijke gevaren. Geef jouw huisdier de zorg en bescherming die hij verdient met de Nuvance GPS-tracker voor honden en katten. Met deze krachtige en waterdichte tracker kun je jouw viervoeter altijd op de voet volgen, waar hij ook naartoe gaat. De tracker is eenvoudig te bevestigen aan de halsband van jouw huisdier en wordt geleverd met een gratis app voor je smartphone. Zo krijg je real-time meldingen als je huisdier te ver van je af gaat. Ook is de GPS-tracker voorzien van een SOS-functie voor noodgevallen. Met de Nuvance-tracker kun je gemakkelijk jouw huisdier lokaliseren en op de hoogte houden van al zijn avonturen. Laat je huisdier zorgeloos genieten van zijn buitenleven met deze kwalitatief hoogwaardige en energie-.

8. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond

5/5

Deze tracker is klein, stevig en stijlvol. Het heeft een groot GPS-bereik en een lange levensduur van de batterij. Het heeft een ingebouwde SIM-kaart en een geïntegreerde antenne voor het verzenden van signalen. U kunt de locatie van het apparaat real-time volgen via sms, app of webplatform. Met deze GPS-tracker kunt u ook meldingen instellen wanneer er bepaalde gebeurtenissen plaatsvinden, zoals het verlaten van een bepaalde locatie of het overschrijden van een bepaalde snelheid. U kunt de tracker ook gebruiken om de gegevens van de laatste locatie op te slaan. Deze tracker is een geweldige oplossing voor ouders die willen weten waar hun kinderen of huisdieren zijn. Het is ook handig voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en betrouwbare manier om hun voertuig, boot of andere waardevolle objecten te volgen. Productnaam: Mini GPS-tracker Volgsysteem voor kinderen, auto's, scooters, fietsen, katten, honden Productomschrijving: Gebruik deze kleine GPS-tracker om auto's, scooters, motoren, boten, kinderen en dieren te traceren. Het is klein, stevig en stijlvol. Het heeft een groot GPS-bereik en een lange levensduur van de batterij. Het heeft een ingebouwde SIM-kaart en geïntegreerde antenne voor het verzenden van signalen. U k.

9. Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart- GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets GPS Tracker Hond GPS Tracker auto

5/5

Met de Mini GPS Tracker hoeft u nooit meer te maken te krijgen met verloren of gestolen artikelen. De Mini GPS Tracker kan worden gebruikt als een GPS tracker voor katten, honden, fietsen of auto's. U krijgt bij uw aankoop een gratis simkaart waardoor u in staat bent om de positie van uw spullen op elk moment te tracken. De tracker is eenvoudig te gebruiken: installeer de app en volg de stappen om het te koppelen met de simkaart. Nadat de simkaart is geactiveerd, kunt u de tracker verbinden met uw telefoon. U krijgt dan een SMS met de authorization succesful melding en uw telefoon is met succes geautoriseerd. Andere telefoons kunnen alleen geautoriseerd worden met de 1e telefoon die is geautoriseerd. De Mini GPS Tracker heeft een real-time tracking functie. U kunt de locatie van uw spullen op elk moment volgen via de app. De locatie update elke 20 seconden zodat u altijd de meest recente locatie krijgt. Daarnaast heeft de app ook een historisch tracking systeem waarmee u de locatiegeschiedenis van elk apparaat kunt bekijken. Met de Mini GPS Tracker bent u altijd verzekerd van een veilig gevoel.

10. Bluetooth tracker 1 + 1 Gratis GPS bluetooth tracker IPX4 Waterdicht incl. batterijen en smartphone app GPS Tracker

5/5

Deze GPS Bluetooth Tracker is een klein en handig apparaat dat je kunt gebruiken om al je kostbare spullen te vinden. Het heeft een ingebouwde GPS-locator, een Bluetooth-verbinding, een IPX4-waterdicht certificaat en een app die je kunt downloaden op je smartphone. Met de app kun je je spullen vinden op elk moment en op elke plaats. Daarnaast heeft de Bluetooth Tracker een alarmfunctie, waarmee je een alarm in kunt stellen als je je spullen bent vergeten. De GPS Bluetooth Tracker 1 + 1 Gratis is ook erg praktisch. De batterijen zijn bij de aankoop inbegrepen, waardoor je er direct mee aan de slag kunt. Bovendien is het kleine formaat ideaal voor het bevestigen aan sleutels, tassen, fietsen en andere spullen. Het apparaat is ook eenvoudig te gebruiken, waardoor je altijd direct toegang hebt tot je spullen. Daarnaast is het apparaat erg duurzaam en sterk, waardoor je er gerust mee om kunt gaan.

Ons laatste woord over gps tracker kat

Het kiezen van de juiste GPS tracker kat kan een hele uitdaging zijn. Er zijn zoveel opties en het komt erop neer dat je de eisen, specificaties en vooral de kwaliteit moet vergelijken. Wij hebben een top 10 gemaakt van de beste GPS tracker katten die je op de markt kunt vinden. Wij hopen dat je met onze lijst een beter idee hebt gekregen over welke tracker je precies zou moeten kopen. Om je te helpen met het algeheel proces hebben we ook een aantal tips gegeven. Zo hebben we aandacht besteed aan punten als specificaties, kwaliteit, gebruiksgemak en de prijs. Je zult ook doelen moeten stellen en goed kijken naar wat je nodig hebt. Als je eenmaal de juiste optie hebt gevonden en je hebt kunnen vergelijken welke de beste optie is, dan ben je klaar om te gaan shoppen. Vergeet niet dat het kopen van een GPS tracker kat niet alleen over het vinden van de juiste producten gaat, maar ook over het maken van een goede investering. Als je de juiste keuze maakt zal deze investering je in de toekomst verschillende voordelen opleveren. Blijf goed vergelijken en lees reviews. Zo kan je een goed beeld krijgen of je de juiste keuze maakt. En mocht je er toch niet uitkomen of twijfel je nog, neem dan gerust contact met ons op!

Cynthia

Mijn liefde voor huisdieren is grenzeloos. Dit geldt voor katten en honden, maar ook voor andere soorten huisdieren. Deze dieren zijn in m’n hart geslopen en komen hier ook nooit meer uit. Door de jaren heen heb ik zelf meerdere huisdieren gehad, waardoor ik weet wat veel soorten huisdieren nodig hebben. Deze ervaringen deel ik graag op deze website. Op deze website geef ik je, samen met andere specialisten, adviezen over de beste producten voor huisdieren.

12 dec. 2022

Vragen over gps tracker kat

Voor je huisdier heb je ongetwijfeld alles over. Een huisdier geeft immers onwijs veel liefde, is een ware verrijking voor je leven en brengt veel gezelligheid met zich mee. Je bent hierdoor min of meer ‘verplicht’ om louter de beste producten voor je huisdier te kopen. Daarvoor raden wij je bovenstaande 10 gps tracker kat aan.

Maar, wat is nou voor jouw huisdier het beste gps tracker kat? Het antwoord op die vraag vind je aan de hand van meerdere criteria. Om welke criteria dit gaat, bespreken we graag hieronder.

Voorkeuren voor gps tracker kat

Ten eerste heb je ook nog met je eigen voorkeuren te maken. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld normaal gesproken uit naar producten van een bepaald merk? Dan is het advies om voor producten van dat merk te gaan. Daarnaast heb je mogelijk met nog meer voorkeuren te maken. Denk op voorhand in ieder geval goed over deze voorkeuren na.

Goedkope gps tracker kat

Daarnaast moet je naar de prijs en de kwaliteit kijken. Aangezien de liefde voor je huisdier onbetaalbaar is, is het advies om te investeren in de beste gps tracker kat. Dat je hier iets meer geld voor uit moet geven, is iets dat je op de koop toe moet nemen.

Daarbij is het ook zaak om voor pure kwaliteit te gaan. Dit doe je door voor producten van A-merk te kiezen. Ook doe je dit door voor één van bovenstaande producten te kiezen. Het is niet voor niets dat dit volgens ons de 10 beste gps tracker kat zijn.

Jouw huisdier

Tenslotte is het heel belangrijk om naar je huisdier te kijken. Wat zijn bijvoorbeeld de producten waar de voorkeur van je huisdier normaal gesproken naar uitgaat? Hoe groot is je huisdier? Deze twee vragen kunnen al bepalend zijn voor de producten waar je het beste tussen kunt kiezen.

Vragen over gps tracker kat

Ja, wij durven te stellen dat deze gps tracker kat review 100% betrouwbaar is. Dit komt vooral doordat wij ons eigen onderzoek onafhankelijk uitgevoerd hebben. Daarbovenop komt dat wij geen samenwerkingen met fabrikanten of merken hebben.

Bij de selectie van de beste gps tracker kat hebben wij naar het totaalplaatje gekeken. We hebben naar de samenstelling van het product gekeken, maar ook naar de prijs en de kwaliteit. Uiteindelijk hebben we op basis van de belangrijkste criteria de top 10 beste gps tracker kat aan kunnen wijzen.

Wij adviseren je om de beste gps tracker kat bij een huisdierenspecialist aan te schaffen. In dit artikel verwijzen wij middels buttons naar deze specialisten. Door op één van de buttons klikken, koop je direct de beste gps tracker kat.