De top 10 beste gps tracker hond van 2024

Cynthia
12 Dec 2022

Vergelijking van de 10 beste gps tracker hond

cat-g9d26ebf9a_1920

Ben je voor je huisdier op zoek naar de beste gps tracker hond? De aanschaf van dit product is absoluut aan te raden. Het is simpelweg een verrijking voor het leven van je huisdier, maar mogelijk ook voor jouw leven. Het is hierbij wel belangrijk dat voor je het beste van het beste gaat. Wij adviseren je daarom één van onderstaande 10 gps tracker hond aan.

Met één van deze producten doe je volgens ons de juiste aankoop. Deze gps tracker hond zijn van de juiste kwaliteit, sluiten op onze hoge eisen aan en zijn van de beste merken. Dit betekent dat jij en je huisdier optimaal van de gps tracker hond genieten. Neem onze korte reviews door en schaf het gewenste product direct aan.

Laatste aanpassing: 21 jun. 2023

Inhoudsopgave

Producten vergelijken

De top 10 gps tracker hond

1. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden

5/5

De Tractive GPS-tracker voor honden is een kleine en lichtere tracker die je kunt koppelen aan je apparaat. Het beschermende kunststofgeval en de flexibele rubberen klem maken de tracker waterbestendig en zeer stevig. De tracker heeft een lange batterijduur en houdt je hond op afstand in de gaten. Met de GPS-tracker voor honden kun je meer dan alleen het huidige locatiegegevens van je hond zien. Met de app kun je ook de route die je hond heeft afgelegd bekijken in de afgelopen 24 uur. Je kunt ook de activiteiten van je hond bijhouden, zoals hoeveel tijd hij of zij buiten heeft doorgebracht en hoeveel calorieën je hond heeft verbrand. Dit alles helpt je om je hond zo gezond mogelijk te houden. Met de Tractive GPS-hondentracker ben je altijd op de hoogte van je hond.

2. Nuvance GPS Tracker voor Hond en Kat Huisdier IP67 Waterdicht

5/5
Met onze GPS tracker heb je altijd een goed overzicht van de locatie van je huisdier. Je kunt de locatie op je telefoon of laptop bekijken via onze gebruiksvriendelijke app. Deze tracker is ook uitgerust met een IP67 waterdichte en stofdichte behuizing, waardoor het perfect geschikt is voor buitengebruik. Bovendien heeft de tracker een geavanceerd low-power-ontwerp, waardoor je maar liefst 7 dagen gebruik kunt maken van de tracker. Met de Nuvance GPS Tracker voor huisdieren heb je altijd een scherp oog op je huisdier. Of je nu een kat of een hond hebt, het maakt niet uit. Je kunt met onze tracker de locatie van je huisdier bijhouden en op elk moment weten waar hij is. Het gebruiksvriendelijke ontwerp en de krachtige technologie maken deze tracker perfect voor elke pup. Deze tracker is ook ideaal voor lange wandelingen, aangezien het lange batterijduur heeft. Met deze GPS tracker kun je je huisdier veilig en met gemak volgen.

3. Tractive GPS DOG 4 GPS Tracker voor Honden Activiteitenmonitor Past op meeste Halsbanden Donkerblauw

5/5

De Tractive GPS-tracker voor honden is een klein, waterdicht en stevig apparaat dat je hond kan dragen. Het is zo klein dat het op de meeste halsbanden en tuigen past en is ook volledig waterdicht. Het apparaat is precies wat je nodig hebt om je hond te volgen en zijn of haar activiteiten te monitoren. De Tractive GPS-app is eenvoudig te gebruiken en biedt veel functies om je hond in de gaten te houden. Je krijgt toegang tot geavanceerde locatiedetails, waaronder de locatie van de hond op een kaart, de afstand en de snelheid waarmee je hond reist. Ook kun je de activiteiten van je hond volgen, zoals hoeveel stappen hij of zij heeft gezet en hoeveel tijd je hond op een bepaalde plek heeft doorgebracht. De app heeft ook een geofence-functie, waarmee je een virtueel hek kunt instellen om je hond binnen een bepaalde locatie te houden.

Dit is de top 3 beste gps tracker hond

Heb je al de beste gps tracker hond voor jouw huisdier gevonden? Het is niet voor niets dat bovenstaande 3 producten tot onze top 3 behoren. Deze producten beschikken over de juiste samenstelling, zijn van de beste merken en voldoen aan de eisen van veel ‘baasjes’ van huisdieren. Deze producten kun je dan ook met een gerust hart kopen, maar dit geldt ook voor onderstaande producten. Neem ook onderstaande 7 review op je gemakje even door.

4. Weenect DOGS² GPS Tracker voor honden

5/5

Weenect Dogs 2 is gemakkelijk te gebruiken. Je geeft de tracker aan je hond en het is klaar voor gebruik. Weenect Dogs 2 is klein en licht, dus je hond zal het nauwelijks merken. Ook heeft het een stijlvol design, dat geschikt is voor alle honden. Met Weenect Dogs 2 kun je ook zien waar je hond is geweest. Het maakt een gedetailleerd verslag van de verplaatsingen van je hond. Je kunt ook een virtueel hek instellen, zodat je een melding krijgt als je hond deze grens overschrijdt. Je hoeft je daardoor nooit meer zorgen te maken over je hond. Bovendien is de batterijduur van Weenect Dogs 2 langer dan die van andere GPS trackers, wat betekent dat je je hond langer kunt volgen.

5. Mini GPS tracker Volg Systeem Voor kind Auto Scooter Fiets Kat Hond

5/5

Deze mini GPS tracker is een eenvoudige en kosteneffectieve manier om uw waardevolle goederen, kinderen of dieren te volgen. Met het real-time tracking systeem kunt u de locatie van het volgobject in real-time volgen. U krijgt ook een waarschuwing als het object buiten een ingestelde geofence gaat. Het apparaat is klein, licht en draagbaar. Het heeft ook een lange levensduur, omdat het bereik van de batterij meer dan 5 dagen is. Het is ook waterdicht en kan worden gebruikt in zowel binnen- als buitenomgevingen. Het heeft ook een geavanceerd alarm dat u waarschuwt als het volgobject buiten een ingestelde geofence gaat. U kunt ook een SMS- of e-mail alarm instellen als het volgobject beweegt. Dit is een uitstekend hulpmiddel voor het bewaken van kinderen, dieren en andere waardevolle goederen.

6. Mini GPS Tracker Kind Inclusief Gratis Simkaart- GPS Tracker Kat GPS Tracker Fiets GPS Tracker Hond GPS Tracker auto

5/5

Met de Mini GPS Tracker krijgt u een klein, maar krachtig apparaat dat u kunt gebruiken voor het volgen van uw kat, hond, fiets en auto. Het bevat ook een gratis simkaart, waarmee u eenvoudig berichten kunt verzenden of ontvangen, waardoor u altijd op de hoogte blijft. Deze GPS tracker kan worden gebruikt om de locatie van uw huisdier, auto of fiets te volgen, zodat u nooit meer uw waardevolle bezittingen kwijtraakt. Met de app kunt u ook een geofence instellen, waardoor u een melding krijgt wanneer het apparaat buiten de set geofence beweegt. Als uw huisdier of auto vermist raakt, kunt u dankzij deze tracker gemakkelijk de locatie ervan vinden. Bovendien kunt u met deze tracker ook de batterijstatus controleren, zodat u altijd weet wanneer het tijd is om de batterij op te laden.

7. Key Finder -Sleutel Vinder- Sleutelzoeker- GPS Tracker -Gps Tracker Hond-Locatietracker met bluetooth 4.0- Key Tracker

5/5

Met de KeyFinder kunt u dankzij de geavanceerde Bluetooth 4.0 technologie eigendommen en huisdieren eenvoudig terugvinden. De KeyFinder verbindt eenvoudig met uw smartphone, waardoor u altijd en overal kunt zien waar uw eigendom of huisdier zich bevindt. De KeyFinder heeft een alarm functie, waardoor u een geluidssignaal kunt afspelen bij verlies. U kunt de KeyFinder ook instellen om een melding te sturen als uw huisdier of eigendom buiten een bepaalde locatie komt. De batterij gaat wel tot maar liefst 6 maanden mee en is eenvoudig te vervangen. Met de KeyFinder bent u dus altijd op de hoogte waar uw eigendom of huisdier zich bevindt!

8. Novity® GPS Tracker Voor Kind Hond Fiets Kat Baggage Koffer Auto Vliegtuig Zonder Abonnement Volg systeem

5/5

Met deze gps tracker kun je je kind, hond, fiets, kat, bagage, koffer, auto of zelfs vliegtuig in realtime volgen. Het werkt overal ter wereld zonder abonnement. Je kunt de locatie van de tracker zien via de gratis app of de website. Zodra er een beweging wordt gedetecteerd, wordt je onmiddellijk geïnformeerd via de app. De gps tracker heeft een ingebouwde lithium batterij die tot 6 dagen meegaat. Als je het apparaat langer wilt gebruiken, kun je het eenvoudig aansluiten op een USB-adapter. Het is ook mogelijk om de batterij te vervangen. Met de gps tracker van Novity® hou je altijd de controle over je waardevolle spullen. Het is een krachtige en betrouwbare tool die je veel stress bespaart. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over waar je dierbaren of waardevolle voorwerpen zich bevinden.

9. Magnificos gps tracker kat hond gps hond honden tracker oplaadbaar waterdicht gratis app goud

5/5

Deze oplaadbare tracker is waterdicht en bovendien uiterst betrouwbaar. Uw huisdier blijft verbonden met het internet, ook als uw huisdier buiten de wifi-verbinding is. Met de gratis app kunt u de locatie van uw huisdier in de gaten houden, waar u ook bent. Deze magnificos GPS tracker is voorzien van een gouden laag waardoor hij een elegant en stijlvol uiterlijk heeft. Oplossen van uw zorgen is nog nooit zo eenvoudig geweest. U kunt erop vertrouwen dat deze GPS tracker uw huisdier te allen tijde in de gaten houdt. U kunt op elk moment de locatie checken en zo gerust zijn dat uw huisdier veilig is. Met deze tracker heeft u de controle over uw huisdier en weet u altijd waar hij of zij is. U kunt ook meldingen van de tracker ontvangen, zodat u meteen weet als er iets ongewoons gebeurt. Met deze GPS tracker zult u uw huisdier nooit meer kwijtraken.

10. Sinotrack Mini GPS Tracker Voor Kind Hond Kat Baggage Auto Zonder Abonnement Gratis Houder

5/5

Sinotrack Mini GPS Tracker is een eenvoudig te gebruiken en betrouwbare GPS-tracker. Het is klein en licht van gewicht, waardoor het gemakkelijk te dragen is. Bovendien heeft het een waterdicht ontwerp, waardoor het gebruik in de buitenlucht of zelfs onder water mogelijk is. Met behulp van de Sinotrack Mini GPS Tracker kun je je geliefden, bezittingen of zelfs huisdieren op elk gewenst moment bewaken. De Sinotrack Mini GPS Tracker is voorzien van een geavanceerde GPS-technologie die door de meeste mobiele netwerken wordt ondersteund. Het heeft een lange batterijduur en heeft geen abonnement nodig om te werken. Bovendien wordt de tracker geleverd met een gratis houder voor het gemakkelijk bevestigen aan een kledingstuk of tas. U kunt ook meerdere trackers aansluiten op hetzelfde netwerk voor het bewaken van meerdere personen of bezittingen tegelijkertijd. De Sinotrack Mini GPS Tracker is ideaal voor het bewaken van kinderen, senioren, huisdieren of bagage. Met het eenvoudige te bedienen menu kunt u gemakkelijk de locatie van je geliefden of bezittingen vinden. Het heeft ook een SOS-knop die uw locatie direct naar uw contactpersonen kan verzenden als u een noodsituatie tegenkomt. Met deze handige tracker kun je altijd gerust zijn dat je geliefden, bezittingen en huisdieren veilig zijn.

Ons laatste woord over gps tracker hond

Ondanks dat er voor elke situatie een andere gps tracker hond vereist kan zijn, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten voordat je zo'n aankoop doet. Als je jezelf vooraf goed informeert en helemaal weet welke eigenschappen jouw gps tracker hond moet bezitten, zal je aankoop je vele jaren van dienst zijn. Daarom is het van belang dat je geen haast maakt bij het zoeken naar de juiste gps tracker hond. Neem de tijd om de reviews van de producten goed te lezen en betrouwbare informatie te zoeken. Als je daarna nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Op die manier ben je in staat om het beste product voor jouw situatie te vinden, zonder daar te diep voor in het buideltje te tasten.

Cynthia

Mijn liefde voor huisdieren is grenzeloos. Dit geldt voor katten en honden, maar ook voor andere soorten huisdieren. Deze dieren zijn in m’n hart geslopen en komen hier ook nooit meer uit. Door de jaren heen heb ik zelf meerdere huisdieren gehad, waardoor ik weet wat veel soorten huisdieren nodig hebben. Deze ervaringen deel ik graag op deze website. Op deze website geef ik je, samen met andere specialisten, adviezen over de beste producten voor huisdieren.

12 dec. 2022

Vragen over gps tracker hond

Voor je huisdier heb je ongetwijfeld alles over. Een huisdier geeft immers onwijs veel liefde, is een ware verrijking voor je leven en brengt veel gezelligheid met zich mee. Je bent hierdoor min of meer ‘verplicht’ om louter de beste producten voor je huisdier te kopen. Daarvoor raden wij je bovenstaande 10 gps tracker hond aan.

Maar, wat is nou voor jouw huisdier het beste gps tracker hond? Het antwoord op die vraag vind je aan de hand van meerdere criteria. Om welke criteria dit gaat, bespreken we graag hieronder.

Voorkeuren voor gps tracker hond

Ten eerste heb je ook nog met je eigen voorkeuren te maken. Gaat je voorkeur bijvoorbeeld normaal gesproken uit naar producten van een bepaald merk? Dan is het advies om voor producten van dat merk te gaan. Daarnaast heb je mogelijk met nog meer voorkeuren te maken. Denk op voorhand in ieder geval goed over deze voorkeuren na.

Goedkope gps tracker hond

Daarnaast moet je naar de prijs en de kwaliteit kijken. Aangezien de liefde voor je huisdier onbetaalbaar is, is het advies om te investeren in de beste gps tracker hond. Dat je hier iets meer geld voor uit moet geven, is iets dat je op de koop toe moet nemen.

Daarbij is het ook zaak om voor pure kwaliteit te gaan. Dit doe je door voor producten van A-merk te kiezen. Ook doe je dit door voor één van bovenstaande producten te kiezen. Het is niet voor niets dat dit volgens ons de 10 beste gps tracker hond zijn.

Jouw huisdier

Tenslotte is het heel belangrijk om naar je huisdier te kijken. Wat zijn bijvoorbeeld de producten waar de voorkeur van je huisdier normaal gesproken naar uitgaat? Hoe groot is je huisdier? Deze twee vragen kunnen al bepalend zijn voor de producten waar je het beste tussen kunt kiezen.

Vragen over gps tracker hond

Ja, wij durven te stellen dat deze gps tracker hond review 100% betrouwbaar is. Dit komt vooral doordat wij ons eigen onderzoek onafhankelijk uitgevoerd hebben. Daarbovenop komt dat wij geen samenwerkingen met fabrikanten of merken hebben.

Bij de selectie van de beste gps tracker hond hebben wij naar het totaalplaatje gekeken. We hebben naar de samenstelling van het product gekeken, maar ook naar de prijs en de kwaliteit. Uiteindelijk hebben we op basis van de belangrijkste criteria de top 10 beste gps tracker hond aan kunnen wijzen.

Wij adviseren je om de beste gps tracker hond bij een huisdierenspecialist aan te schaffen. In dit artikel verwijzen wij middels buttons naar deze specialisten. Door op één van de buttons klikken, koop je direct de beste gps tracker hond.